ニュース・イベント

website_jprev

2021年8月4日更新

第3回GRIPS SDGsアワード

GRIPS is pleased to announce the opening of the call for entries for the third GRIPS SDGs Award. All alumni are invited to enter.

Background and Objectives

In 2015, 193 countries adopted the framework for the Sustainable Development Goals (SDGs) at the UN summit in New York, aimed at achieving a better and more sustainable future for all. GRIPS’ current policy on education, research and management is strongly linked to the SDGs. In that light, to promote innovative efforts by GRIPS alumni towards the solution of the most pressing environmental, social and economic challenges of our time, we launched the GRIPS SDGs Awards in 2019.

The objective of the award(s) is to recognize outstanding efforts by alumni that contribute to the achievement of the SDGs as well as to the dissemination of GRIPS’ educational achievements to the world.

Participating in the Contest

We invite all GRIPS and GSPS alumni to participate in the award contest and share their SDG-related activities and projects.

Entries will be evaluated by a committee comprised of GRIPS faculty and executive members, with the final approval given by the president of GRIPS.

The winner(s) will be awarded a memorial plaque and, in recognition of their contribution to the growing GRIPS SDG community, their initiatives and projects will be highlighted on our website and in GRIPS promotional materials. There is even a chance that the winner(s) will be invited to Japan for deeper involvement, and to present their work at the GRIPS Forum! Please understand that the forum may be held online, depending on the COVID-19 situation.

Submission Guidelines and Eligibility

To participate, please submit your entry by downloading and emailing the application form to sdgsawardsatgrips.ac.jp to arrive by December 17, 2021.

Only one application per individual will be accepted and only one project can be presented in one application. Activities that were competed before September 2015 are not eligible.

You can submit the same project for which you applied to the first or second GRIPS SDGs Award.

The winner(s) will be announced by March 2022.

Further Inquiries

For inquiries, please contact sdgsawardsatgrips.ac.jp

開催日時 2021.12.17~2021.12.17

〒106-8677 東京都港区六本木7-22-1