ニュース・イベント

イベント案内

2020.10.12(月) 開催

GRIPSフォーラム『Innovative Approaches in the Public Private Partnership (PPP) in meeting the SDGs』
(第1回GRIPS SDGsアワード受賞記念)

*ご参加いただける場合は、お手数ですが1012(月1200まで登録フォームよりお申込みをお願い致します。

概要:

USAID Dairy Project was designed as the Public Private Partnership (PPP) between USAID and Nestle Pakistan to improve the economic lives of Pakistani small dairy holders who were stuck in the subsistence farming and were unable to break the nexus of perpetuating poverty. For the purpose, a home-grown solution and a local implementing partner was developed to take on the task on hand. The project in six years increased incomes of 49,000 small dairy farmers, created 9,000 new jobs in the rural economy, and helped 6,000 women to become socially and economically active.

講演者: ムハンマド・サジャド・モガル氏 (USAIDパキスタン事務所 前シニアアドバイザー)

Sajjad Moghal (Photo)HP2

講演者略歴

Mr. Mohammad Sajjad Moghal is an ambitious entrepreneur, philanthropist, renowned business strategist, Private Sector Development (PSD) and Public Private Partnership (PPP) expert. He has served as the Senior Adviser at USAID, and led the Policy, Planning & Strategy Division at SMEDA, Government of Pakistan. Mr. Moghal started his career as a banker and moved on to FMCG while working for Unilevers, Pakistan.

One of Mr. Moghal’s recent accomplishments include the US$27 million USAID -DRDF public private partnership supporting 50,000 poor farmers and rural youth.

<GRIPSフォーラムとは>

政策研究大学院大学(GRIPS)は1997年の設立以来、政策研究に特化した唯一の大学院大学として様々な政策課題についての教育・研究を進めております。本フォーラムでは、GRIPSが持つ政策研究に関する広範なネットワークを活用し、各界のリーダー(政府関係者、行政官、産業界、研究者など)や本学関係者から、各種政策課題に関する貴重なお話を伺います。フォーラムは学内からはもちろん、学外からも広く聴講者を募集しております。

開催日時 2020.10.12 16:40~18:10(日本時間)
講演者ムハンマド・サジャド・モガル氏(USAIDパキスタン事務所 前シニアアドバイザー)
演 題Innovative Approaches in the Public Private Partnership (PPP) in meeting the SDGs
会 場 オンライン開催 (Zoom Webinar)
参加費 無料(事前申込必要)
言 語 英語 (Zoom招待状も英語のみでのご連絡となりますことをご了承ください。)
お申し込み方法

〒106-8677 東京都港区六本木7-22-1

TEL : 03-6439-6000     FAX : 03-6439-6010

Print Out